Fetaost + lax = gott
Bra sak 1: Jag har numera en USB-sladd som passar till min kamera.
Bra sak 2: Jag har fått nya numret av tidningen Gourmet direktimporterat från USA av Maria – tack tack!
Mindre bra sak: Jag raderade alla bilder i kamerans internminne utan att de var uppladdade på datorn varför tidigare utlovade bilder på diverse inlägg är puts väck. Så dumt.
Bra sak 2: Jag har fått nya numret av tidningen Gourmet direktimporterat från USA av Maria – tack tack!
Mindre bra sak: Jag raderade alla bilder i kamerans internminne utan att de var uppladdade på datorn varför tidigare utlovade bilder på diverse inlägg är puts väck. Så dumt.
Fetaostgratinerad lax med grönsakspasta
- 4 portioner lax
- 100 g fetaost
- 1 dl creme fraiche
- salt och peppar
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxbitarna i en ugnssäker form. Mosa fetaost, blanda i creme fraiche + salt och peppar. Bred röran över laxen och gratinera i 10-12 minuter i ugnen. Jag hade en plan att klippa ner basilika i fetaoströran men det glömde jag bort.
Jesper
Schysst. Och den amerikanska upplagan av Gourmet är bara SÅ himla mycket bättre än den svenska.
Lyckis dig som får den på privatimport och slipper betala typ 80 spänn numret. (Något jag inte längre har råd med, sedan jag fick bebis)…
Nåväl – trevlig blog det här.
Keep up the good work.
Henrik
Provade detta recept till middag idag; mycket annorlunda sätt att servera lax på! (Lade upp det som “veckans recept” på min hemsida också! 🙂 )
Repris på lax » Tre tjejer i köket
[…] som jag redan har bloggat om. Ett recept som är värt att påminnas om är kvällens middag som jag bloggade om för tre år sedan (liten nostalgitripp när man ser Krubb-Jespers första kommentar på bloggen […]