Chokladfabriken

Så här lång är kön till Chokladfabriken en vanlig lördag:

Till viss del beror det kanske på förvirrad logistik bakom disken men allra mest beror det på utbudet av choklad i alla dess former.

På senaste besöket så blev det en påse drickchoklad med 70% choklad, en helt ok vuxenvariant på varm choklad för den som gillar mörk choklad mer än sockriga Oboy. Det är dock väldigt mycket vispa-vispa-vispa för chokladen vill gärna klumpa ihop sig till en sörja i botten på mjölkkastrullen.

hitta hit: Renstiernas gata 12 på Söder och när du ändå är i närheten så kan du matfynda på Cajsa Warg

2 kommentarer

  1. Ellinor

    Hej hej
    Tips för den varma chokladen: värm först mjölken, tillsätt pulvret under vispning, och låt chokladen smälta. Annars klumpar det sig lätt.
    ps nu har vi nummerlappar i butiken så det flyter på lite bättre.
    Välkommen åter!

  2. Elin

    Hej Ellinor, jag hittade faktiskt chokladpåsen häromdagen i skafferiet, jag ska absolut prova igen enligt dina instruktioner 🙂

    Jag tror inte den långa kön utanför har varit enbart till nackdel, den gör ju förbipasserande nyfikna, man vill ju veta varför folk köar 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.