Bebispizza
Det blir inte så mycket skrivet om barnmat här i matbloggen. Vårt lilla sockergryn har ju nyligen fyllt ett år och äter numera mycket av våran mat. Sex små tänder har tittat fram och hon äter ju som sagt det mesta. Helst vill hon ha mat som är varm och som smakar något. Idag var det dåligt med rester i kylskåpet att trolla fram en bebislunch på, så det fick bli bebispizza. Det här högg hon in på så att hon höll på att svälja besticken. Väl värt att tipsa om alltså!
BEBISPIZZA MED MEDELHAVSRELISH OCH SKINKA
- Använd en mjuk polarkaka som botten.
- Bred Druvans Medelhavsrelish på som sås. Det är en röra som innehåller grillad paprika, aubergine, lök, tomatpuré och persilja. Mild men smakrik.
- Strimla lite skinka
- Toppa med ost. Här hemma blev det Västerbottensost som hon är jätteförtjust i.
- Mikra i 20 sekunder – klart!
Hanna
Det låter smarrigt och enkelt, kanske kan funka även för en vuxen? Jag är galet förtjust i varma mackor av alla slag!
Elin
Det är möjligt att den ömma modern åt en eller två också. Ehum. 🙄