Helena har koll på oliver
I torsdags så var Helena intervjuad i Upsala Nya Tidning, där hon pratade varmt om oliver. Dessutom fick hon tre ragazzerecept publicerade i samma tidning. Maria och jag är förstås jättestolta över vår olivdiva!
I torsdags så var Helena intervjuad i Upsala Nya Tidning, där hon pratade varmt om oliver. Dessutom fick hon tre ragazzerecept publicerade i samma tidning. Maria och jag är förstås jättestolta över vår olivdiva!
Lallamen
En väldigt trevlig artikel. Själv har jag fortfarande inte riktigt lärt mig att uppskatta oliver men det kommer förhoppningsvis 😀
Olivcremesreceptet kommer jag att använda om en månad. Har ett bröllop för ca 100 pers och till förrätt ska det serveras snittar och småplock. Tror denna blir perfekt (bruden ÄLSKAR oliver)
Oskar
Men Helena, känn ingen press, herregud 100 personer är inte så många. Och förvisso är det en dag som alla närvarande kommer att minnas för resten av livet men… 😆
Helena
-> Lallamen: Kul att du gillade artikeln! Olivcremen blir helt säkert perfekt om bruden gillar oliver. 😛 Dessutom blir den bara godare om den får stå och gotta till sig över natten; som gjord för en buffé eller till snittar på ett bröllop!
-> Oskar: Äsch, det kan inte gå fel med olivcremen. Inte en chans!
Max
Jäsiken var kul. Tänk om man själv kunde vara en sån där expert i en expertpanel. Undrar vilken sorts expert man skulle vara då?
Olivtips » Tre tjejer i köket
[…] som Elin skrev i helgen så bidrog jag med lite olivprat i en artikel i Uppsala Nya Tidning i förra veckan. Att få […]