Sommarsallad med myntamarinerade kräftstjärtar
Tips på picknickmat! Till den här salladen serverades bland annat laxröra på kronärtskockebottnar.
Sommarsallad med myntamarinerade kräftstjärtar
- Kräftstjärtar (avrunna, från burk) fick ligga i marinad med mynta, citron och vitlök över natten.
- Gör en grön sallad med rivna morötter, tunt skivade rädisor och hårdkokta ägg.
- Toppa med kräftstjärtarna.
Malin
Oj, vad sugen jag blev på kräftstjärtar. Jag har helt missat kräftskiva i år så jag tror jag att mitt undermedvetna börjar säga ifrån 🙂
fannie
Inte är det sommar nu 😉
Elin
men det var sommar när jag gjorde salladen, i en matblogg så blir allt mer eller mindre i efterskott, jag lyckades ju till och med publicera julgodisrecept efter nyår senast 😉
Helena
Eller servera kräftstjärtarna tillsammans med creme fraiche i en bakad potatis! Det ska jag göra, så slipper jag vänta till nästa sommar och picnic-väder som känns ofattbart långt borta i höstrusket. 😛