Potatissallad med oliver, haricot verts och persilja
Under ett par dagar kom vi inte utanför dörren för att handla mat eftersom båda barnen var sjuka . Så det gällde att trolla fram mat av ”ingenting i skafferiet”. Den här potatissalladen blev bra och serverades till isterband.
Potatissallad med oliver, haricot verts och persilja
2 portioner.
- 500 gram kokt potatis i tärningar
- 200 gram haricot verts
- 1 liten röd lök, tunt skuren i skivor
- 20 svarta oliver
dressing
- en tufs finklippt bladpersilja
- rasp från en citron
- 1 msk citronsaft
- 2-3 msk solroslja
- 1 msk vitvinsvinäger
- en halv vitlöksklyfta, pressad
Karrow
Ser mumsigt ut! 🙂
Och lättlagat, kanske tillochmed en som håller sig borta från köket kan laga? 🙄
Elin
Så klart! Och så är det med ganska mycket här i matbloggen, det är mycket genvägar till god vardagsmat bland inläggen! Go go go!
Lallis
Nämen jösses vad det ser smaskigt ut.
Det och isterband blir det redan imorgon tror jag.
Till och med matsedeln får ändra sig lite:)
/Lallis
yllet
ohhh! det dät låter och ser supergott ut!! 🙂
Tre tjejer i köket » Midsommartips ur arkivet
[…] kan varieras i det oändliga, testa att göra den med citron och persilja, tomat och honung eller en […]
I potatissalladstider » Tre tjejer i köket
[…] Potatissallad med oliver, haricot verts och persilja […]