Tillbaka efter ett ofrivilligt avbrott

De senaste dagarna har det fullkomligen vällt in besökare här vilket såklart är jättekul! Tyvärr medförde det att servern vi ligger på gick på knäna och sidan blev tillfälligt nerstängd. 😳

Nu är vi dock på banan igen och hoppas att alla ni som söker inspiration till nyårsmenyn hittar något passande! Dessutom vill vi passa på att önska er alla ett riktigt gott slut och ett gott nytt år!

9 kommentarer

  1. Lallis

    Detsamma. Tack för i år.
    Och ett RIktigt Gott Nytt År önskar jag Er!
    KRAM

  2. Camilla

    Härligt att ni är igång igen!
    Jag är ju bara tvungen att gå in och hämta receptet på balsmicosåsen -den är ett måste på nyårsafton och jag hade tappat bort min utskrivna kopia.

  3. Ewa

    Ja jag blev lite smått svettig när jag gick in och skulle kolla på “mitt” nyårsrecept. Hade tänkt göra såsen i förväg….som tur är kom allt igång igen :).

    Gott Nytt År! önskar jag er och tack för all inspiration:smile 🙂

  4. Elisabet Johansson

    Gott Nytt År! Tack för inspiration och recept till vår lyckade nyårsmiddag igår! Vi bjöd på förrätt och varmrätten från er nyårsmiddag 2005, gourmettas m hummer, västrerbottenflarn m löjrom samt svartpepperoxfilén m tillbehör, allt blev mycket bra och både vi och våra gäster blev mycket nöjda.

  5. mamman....

    Hej, gillar verkligen er blogg. Hoppas det är OK att jag lägger till den som “Inspirationskälla” på min egen sida? http://middaghosmamma.blogspot.com

  6. Josefins mat

    Vad roligt att det går bra för er blogg! Det är ni väl värda 🙂
    Jag är helt ny som matbloggare, titta gärna in hos mig!

  7. Maria

    Oj, vilken grej att det kom så många besöökare att servrern brakade samman! 😯 Det förstå jag!
    Själv är jag nybloggare, varmt välkomna till min matälskareblogg med bildrecept mm.
    Gott nytt år, Maria

  8. jackie

    Vilken fin blogg du har! Titta förbi våran, en av sveriges pouläraste bloggar! http://www.pixation.se/blog

  9. Kinna

    God fortsättning på 2009! kram Kinna

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.