Pitabröd med strimlad biff och salsa med kidneybönor
Vi har alltid pitabröd i frysen. Ett enkelt sätt att styra upp gårdagens rester till en god lunch. Dagens fyllning är med:
- Strimlad biff från kvällen innan
- Stekt paprika
- Go Greens salsa med tomat, kidneybönor och majs. Go Green har korta och lättlästa ingredienslistor på sina produkter vilket jag tycker är bra!
Ida
det är ju verkligen en jättebra ide till lunch 🙂
Karin W
Det var ett bra tips, sist jag skulle ha pitabröd fanns det inte på någon affär (vi har 2 st 2 mil bort) så det är bäst att bunkra då det finns!
Trevlig helg
Rebecca
Vill ni vinna ett 1GB minneskort till din sony ericsson mobil?? Kolla min blogg ;D
Kommentera bara inlägget
http://banandivan.blogspot.com/2009/01/nn-som-vill-ha-ett-1-gb-minnekort.html
Sankari
Mmm, låter gott men baconinlindade korven nedan- och en bra ide med pitabröden . ska fixa så jag har hemma sånt i fortsättningen!
Det blev en sallad med fläskfilé » Tre tjejer i köket
[…] Pitabröd med strimlad biff och salsa med kidneybönor […]