Ananas-och-morotssallad med lime
Den här salladen hade vi häromkvällen till en ingefärsmarinerad rumpstek och jasminris med kokos. Det blev en riktigt bra kombo. Dagen efter så blev salladen sällskap till en snabblunch med lax. Ja, det blev ju bra det med!
Ananas-och-morotssallad med lime
En receptskiss.
- en halv färsk ananas i kuber
- en liten röd paprika
- två nävar persilja
- 1/3 röd lök
- två morötter i skivor
- saft från en halv lime
- ett par msk olivolja med tomat
Linruz
mmmm låter smarrit och fräscht!
Frida
Vad säger ni som kan det här med mat. Hur ska man servera flingsalt egentligen? Direkt ur burk eller ur puck. Finns det någon oskriven vett och etikettsregel kanske? 🙂
Frida
Och här är länken till inlägget
http://husmusen.blogg.se/2009/april/flingsalt-och-bordsservering-hur-gor-du.html
Elin
Ärligt talat så ställer vi aldrig fram salt på middagsbordet, det är ett enkelt sätt att dra ner på saltkonsumtionen (jag är väldigt förtjust i salt kanske ska tilläggas) eftersom det inte är speciellt hälsosamt att överkonsumera, men OM vi skulle mot all förmodan så har vi en liten mini-aalto-skål at lägga Maldonsaltet i 😛
Love for Food
Hej!
Ja jag kan verkligen tänka mig att den salladen blev toppen till det 🙂
/Lina
lina
Vilka fräscha kominationer i den salladen!