Inspiration till nyårsmaten
Som vanligt så här dagarna innan nyår skjuter besöksstatistiken i höjden och bland de mest frekventa sökorden hittas nyårsmeny, nyårsmat och snittar. Så här kommer lite hjälp på traven!
I inlägget Mat till nyår hittar ni ett tipsinlägg likt det här från 2007 med länkar till våra nyårsmiddagar åren 2004, 2005, 2006 och lite annat.
2007 var vi krassliga och firade på olika håll. Helena bjöd på oxfilé med parmesanslungad potatis och hos mig blev det gratinerad hummer, hjortfilé och pannacotta.
2008 års nyårsmeny innehöll bl.a. med hummersoppa och crème brûlée.
Lycka till med matlagningen!
Fru Matglad
Ser så fint och gott ut!
Miiiia Olsen
ser sjukt gott ut 😉
Birgitta Höglund's Mat
God fortsättning till Er alla tre 🙂
Vilka härliga nyårsrätter, hummersoppa är ju himmelskt.
För att inte tala om Crème Brûlée. Min absoluta favorit.
Åker till Cypern på 6 veckor i morgon. Där brukar vi köpa med en varsin brûlée från ett konditori och sätta oss ute på piren i Ayia Napa och njuta av. Det är vårt lördagsgodis.
Ha en bra matvinter, tittar in och får lite inspiration då och då.
Helena Ljunggren
God fortsättning på det nya året!
Underbar dukning och hummern ser fantastiskt god ut 😛
Jimmie
Älskar hummer och crém brulée. Ha ett got nytt blogg år.