Matsedel, vecka 33
Förra veckans matsedelsplanering visade sig vara en succé! Vi slapp de där ångestladdade samtalen på eftermiddagen för att diskutera vad vi skulle äta; det var bara att välja en rätt från listan. Ett stort inköp och några mindre påfyllningar resulterade i fem hemlagade rätter och lika många matlådor.
Enda missen var att vi satsade på att göra färska vårrullar på fredagskvällen. Något mer pilligt och tålamodsprövande går nog inte att hitta på och det var usel tajming med tanke på att vi var trötta och lite griniga efter att ha jobbat första veckan efter semestern. Vårrullarna blev dock goda och ska definitivt göras igen (ett inlägg kommer, när jag har hämtat mig från chocken). Den här veckan kör vi på det säkra kortet linguine med musslor på fredag kväll. Och förmodligen en flaska prosecco. 😉
Hemma hos H&M, vecka 33:
- Färsbullar smaksatta med basilika och citron, tomatsås och pasta
- Sockerstekt lax med nudlar (ur: Om jag var din hemmafru – vår nya matlagningsbibel)
- Ugnsstekt hel kyckling kryddad med lavendel & citron. Serveras tillsammans med couscous
- Hemlagade hamburgare, potatisklyftor, cole slaw och en sjuhelsikes massa saltgurka
- Magnus grymma linguine med musslor
Matskafferiet
Ser ut som många goda rätter!
Matsedel, vecka 44 » Tre tjejer i köket
[…] Vecka 33 […]