Snabblunch: grönsaksomelett med pesto och parmesan
I helgen hade vi på tok för för många ägg i skafferiet och eftersom vi var lätt sänkta i en höstförkylning så var omelett ett snabb lösning för lunch. Det blev en riktigt smakrik omelett på tallrikarna!
Grönsaksomelett med pesto och parmesan
- Fräs finhackad purjolök, tärnade tomater och squash i stekpannan med två matskedar pesto.
- Häll på ett par nävar svarta oliver.
- På med uppvispade ägg (jag rör ner ett par msk grädde i äggröran) som får stelna i stekpannan tillsammans med ett par nävar riven parmesan.
- Toppa med lite färsk basilika vid servering.
Cissi
Åh så gott det lät!
Hanna
Perfekta snabblunchen ju!
Kim
Ingen dålig omelett det där, lyx-edition!
Ägg måste jag alltid ha hemma, för då kan man alltid göra just omelett – perfekt.
Susanne
Vilket perfekt och snabblagat recept 🙂
Sparar ner det direkt 🙂
Matskafferiet
Ser gott ut!