Mellisakuten: vaniljyoghurt med cantaloupemelon och honung
Vi har redan hunnit ställa om mat-och-sov-klockorna här borta trots att sommarlovet precis har börjat. Sena frukostar följs av luncher där ingen är så där jättehungrig. Sen dippar hela högen framåt eftermiddagen och blir hungriga på två röda. Ständigt improvisation av mellanmål. Dom här melon-mellis-shotsen gick hem hos barnen häromdagen. Delvis kanske för den gröna färgen på melonröran i botten på glasen.
VANILJYOGHURT MED CANTALOUPEMELON OCH HONUNG
- Mixa en tärnad cantalopemelon med två tsk strösocker och smaka av med nypressad citronsaft. Häll ett par msk i varje glas.
- Fyll upp med vaniljyoughurt och ringla honung ovanpå.
- Toppa med pistagenötter .
Martina
Gud så gott! Låter riktigt läskande, bra tips 🙂
Anna Hansson - barnboksförfattare
Det såg jättegott ut!! 🙂
Jeanette
Ser verkligen jättegott ut. Måste testas 🙂