Hamburgare med bacon, svamp och blåmögelost
Här hemma äter vi ofta våra hamburgare med stekt ägg och skivade rödbetor. Det är ett säkert kort som har uppprepats flera gånger än vad jag kan räkna. Därför var det lite att gå on the wild side när vår hamburgare serverades på annat vis häromdagen. Tur nog gick det här också hem hos alla i familjen!
Allt mer sällan är det klyftpotatis till burgarna hemma hos oss. Cole slaw räcker som tillbehör – alternativt grönsakssticks med dipp om det finns matiga hamburgare på tallriken.
Hamburgare med bacon, svamp och blåmögelost
- stek / grilla hamburgare gjorda på nötfärs tillsammans med bacon och champinjoner.
- när allt är färdigstekt så gratineras hamburgarna i ugnen med blåmögelost innan servering.
Moma
Du dina lilla vagabond, du slutar visst aldrig fara runt, ni ser ut att ha det fantastiskt!
Vad gott med rödbetor och ägg på burgare, det vart nytänk för mig!
Steph @MisplacedBrit
That would DEFINITELY go down in our house too!! My mouth is watering just reading your post 🙂
Karin
Är Maria och Helena borta från bloggen. Verkar mest vara du som bloggar numera.
Maria
Karin: Jag finns här bakom kulisserna, men blogga har jag tyvärr nästan glömt bort hur man gör. Det är tur att Elin har energi!
Helena
Jag ligger i startgroparna och har ett par blogginlägg på gång.