Veckans bästa
Veckan började med att maken levererade en galet god vegomiddag. Grekisk spanakopita. Alla åt i ett lyckorus och hoppas på snabb repris av denna fina fildegspaj med fetaost och spenat. Vi hade även oliv och-tomatsallad till. Perfekt matlåda dagen efter!
Har även hunnit med en tripp till London T/R och fick möjligheten att prova SAS:s nya matkoncept “The Cube” – “New Nordic by SAS” ombord. Borta är alla brickor. Nu är det snyggt stajlade boxar som gäller. Och galet goda praliner från Hedh Escalante. Love it!
Orsaken till Englandstrippen var att besöka Oxford. Fin universitetspärla så klart. Återkommer i ett annat inlägg om den goda maten och det FANTASTISKA hotellet. Jag somnade gott efter en Clover Club på hotellets innergård. Ny favoritdrink som inte helt oväntat innehåller gin.
Nu laddar vi för sista veckan i skolan! Snart sommarlov!
Bokmärkt under veckan:
- härlig förrätt eller sidorätt – cantaloupe+mozzarella+prosciutto
- till grillat – rostad potatis med majo och parmesan
- rakt upp på min önskelista – “flytande öar med marsala och rabarber“
- ja tack – Lobster Mac and Cheese
- mer vego – Majsplättar med avokadochimichurri
- ooouii!! Double choc peanut butter cookies
Lämna en kommentar