Veckans bästa
Schvong! Vecka 28 var ju här på snabbt besök. Fort gick det! Jag har haft min första semestervecka med barnen (maken har dock jobbat) Vi har hängt hemma i vår egen trädgård och knappt kommit längre bort än till Hemköp. Tomatillon blommar och vi har skördat våra första rädisor. Gillar varianten “Easter egg” och har hunnit beställa fler frön till höstskörden.
Barnen har lagat all mat den här veckan. Frukost som lunch som middag. Ok det har blivit mycket pasta. Dels lagar de den här carbonaran till perfektion. Sedan gjorde Elvaåringen den här vegolasagnen med svamp, linser och bladspenat med det fina tillägget att hon uppdaterade såsen med ädelost. Genidrag!
Bokmärkt under veckan:
- Väntar fortfarande på att någon ska förbarma sig över mig och erbjuda rabarber eftersom vår “försvann” under en vedhög. Tänker att rabarberkola är något vi måste prova.
- Älskar efterrätter med körsbär – den här pajen med mandel vill jag prova!
- Ja tack – den här är ju perfekt för Ipaden när vi lagar mat i köket.
- Variation på våfflor – västerbottensostvåfflor med räkor. Bra sidorätt till kräftskiva?
Lämna en kommentar