Tonfiskpasta med kapris och oliver
Den här pastan gillar mina kids! Och jag gillar den för att den går fort att trolla fram med ett par skafferiburkar. Win-win!
Tonfiskpasta med kapris och oliver
- 1 röd lök
- 2 vitlöksklyftor
- olivolja att steka med
- en liten bit färsk chili
- en burk körsbärstomater
- 2 burkar tonfisk i olja (häll bort allt spad)
- 3 msk kapris
- 1,5 dl kärnfria svarta oliver
- flingsalt och svartpeppar
- en knippe färsk persilja
- valfri pasta
- Hacka all lök och fräs mjuk med lite olivolja i en panna med högre kanter. Rör ner lite hackad röd chili.
- Tillsätt burktomaterna och låt puttra ett par minuter. Nu kan du börja preppa pastan till.
- Blanda ner tonfisk, kapris och oliver i tomatsåsen. Låt koka ihop ett par minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Rör ner pastan i såsen och pynta med färsk persilja.
Lämna en kommentar