Kraschad cheesecake i glas
Kolla här då! En supermegajättesnabb efterrätt. Oklart hur mycket man får fuska med en cheesecake för att få kalla den cheesecake men jag tycker nog att det här funkar. Cheesecake i glas alltså. Snabbt fixat om du är däckad av pollen men har lovat att fixa efterrätt. Digestivekex finns förresten glutenfria.
Kraschad cheesecake i glas
- Baka rabarber med muscovadosocker i ugnen tills de blir mjuka.
- Färskostkräm till 4-5 glas: Vispa 200 gram philadelphiaost med 0,5 dl strösocker fluffigt i en bunke. Vispa ner 1,5 dl vispgrädde och 2 tsk vaniljsocker och vispa tills krämen är luftig och slät.
- Varva lätt krossade kex med färskosträm med ugnsbakad rabarber och färska hallon.
Fler snabba efterrätter i glas:
- Champagnebakelse med flädermousse
- Chokladpudding
- Cranachan
- Gräddfilspannacotta med syrliga bär
- Körsbärstrifle
- Pannacotta med limoncello
- Äppeldessert med ingefära och gino
Lämna en kommentar