Kraschad cheesecake i glas

Kolla här då! En supermegajättesnabb efterrätt. Oklart hur mycket man får fuska med en cheesecake för att få kalla den cheesecake men jag tycker nog att det här funkar. Cheesecake i glas alltså. Snabbt fixat om du är däckad av pollen men har lovat att fixa efterrätt. Digestivekex finns förresten glutenfria.

Kraschad cheesecake i glas

  • Baka rabarber med muscovadosocker i ugnen tills de blir mjuka.
  • Färskostkräm till 4-5 glas: Vispa 200 gram philadelphiaost med 0,5 dl strösocker fluffigt i en bunke. Vispa ner 1,5 dl vispgrädde  och 2 tsk vaniljsocker och vispa tills krämen är luftig och slät.
  • Varva lätt krossade kex med färskosträm med ugnsbakad rabarber och färska hallon.

Fler snabba efterrätter i glas:

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.