Äggröra med koriander och sriracha
Alltså jag vet inte hur många gånger jag har lunchat med detta framför datorn. Tröttnar aldrig.
Dessutom räddar den här snabblunchen en massa rester. Köket ser ofta ut som ett bombnedslag när barnen har gjort sina matlådor och gått till skolan. Ofta finns det något över från deras framfart som går att röra ner i äggröran nedan. Tex lite burkmajs, tärnad paprika, ett par cocktailtomater, riven cheddar eller en näve svarta oliver. Men absolut god så här, rakt upp och ner utan extra något.
Äggröra med koriander och sriracha
En receptskiss.
- Skiva en salladslök och stek med lite olivolja i en stekpanna. Hacka ner lite jalapeños.
- Knäck över två ägg och rör om tills röran nästan är klar. När den nästan har satt sig, rör ner en näve finklippt koriander, fortsätt att röra om.
- Lägg upp på en tallrik. Pynta med mer finklippt koriander och sriracha. Ät direkt!
Lämna en kommentar