Äggröra goes texmex
Vad gör ni med tacorester? När det bara är lite kvar av allt. Ganska mycket går att göra en en matig helgfrukost på om du har ett par ägg hemma. Äggöra som den här är en av mina favoriter. Vi äter fajitas ikväll så jag har redan en plan för vad jag ska äta till frukost i morgon.
Äggröra goes texmex
En stadig portion.
- Hacka lite salladslök och jalapeños och fräs med ett par matskedar majs och lite olja i en stekpanna.
- Knäck ner ett överblivet tacoskal i små bitar och stek krispigt (Ja! Love it!).
- Rör ihop två ägg och häll över. Riv över en matsked ost. Rör om tills äggröran stelnat.
- Salta och peppra.
- Lägg upp på en tallrik.
- Toppa med en matsked överbliven salsa eller sriracha och överbliven pico de gallo.
- Jag klipper gärna över lite koriander. Ingen är förvånad.
Lämna en kommentar