Veckans bästa
Bra saker den här veckan? Att vi fortfarande får vår grönsakslåda levererad från Riverford.
Bästa Tolvåringen preppade påskmuffins i onsdags. Vaniljmuffin med chocolate chips plus smörkräm. Alldeles perfekt.
Ingen brittisk påsk utan chokladägg.
Sist men inte minst hyllar vi helgens väder. 23 grader och sol. Har frukost, lunch och middag ute. För att det går.
Veckans middag:
Måndag: Vego! Soppa med färsk spenat, röda linser och garam masala.
Tisdag: Cumberlandskorv. Sparrisbroccoli. Söndagens bovete med ugnsbakade grönsaker. Plus ugnsbakad tofu med röd pesto som vego.
Onsdag: maken preppade ugnsbakad gammon. Någon slags coleslaw. Senapsmajo. Ugnsrostad potatis.
Torsdag: biff och hemvispad bearnaisesås. Tomatsallad. Ugnsrostad potatis.
Fredag: Här hade vi planer att beställa hem fish & chips från vår pub. Men deras telefon var upptagen hela kvällen. Kul för dem. Så vi skrapade ihop middag på rester vi hade hemma. Gårdagens biff blev till en liten tagliata. Vi hade hade en glutenfri pizza med chorizo i frysen. Det fanns två pastries i kylen med lamm och mynta. Caprese som vego. Sedan ostbricka med Sussex Camembert och Sussex Crumble.
Lördag: Maken preppade tre sorters vego curry – dhaal, kikärtscurry och sötpotatiscurry.
Söndag: Hade för mycket rester från kvällen innan så tog ett varv till av dhaal och sötpotatiscurry. Som var än godare idag. Ris och papadam. Stärkte upp med limepickles och naan från vår corner shop. Och sen massor med glass.
Lämna en kommentar