Citrondressad fänkål med ruccola och rädisor
Den här salladen hade vi till ugnsbakad kyckling och potatis med parmesan och grön sparris. Salladen som blev över hamnade i wraps dagen efter med rökt lax och philadelphiaost. Gillar när rester återuppstår i helt nya rätter!
Citrondressad fänkål med ruccola och rädisor
- Strimla rå fänkål så tunt du kan kan. Lägg i en serveringsskål.
- Klipp ner färsk ruccola. Riv ner färska rädisor.
- Kläm över saft från en citron. Om du vill – på med en nypa flingsalt.
Fler tips med rå fänkål som tillbehör
- Fänkål med majo / gräddfil och fänkålsfrön
- Fänkål med äpple och ramslök
- Helenas variant med honung
- En förrättsallad med fänkål, lax och rödbeta
- Ett till tips från Helena – fänkål och päron
- Ännu en variant från Helena – fänkål, bönor och clementin
Lämna en kommentar