Fisktacos med räkor och avokado
Jag skulle bli enhälligt nerröstad av familjen om jag röstade in fisk till våra fajitas på fredagkvällarna. Där är vi fast i ett spår som oftast inkluderar flankstek och svarta bönor med sötpotatis. Men till hemmalunch har det här blivit lite återkommande. För att det går snabbt. Plus att rester i frys och kyl används upp.
Om jag friterar min egen fisk till tacos? Absolut inte. Det finns helt ok glutenfri panerad fisk att köpa, så till den här typen av snabbmat till lunch tycker jag att det går alldeles utmärkt. Vill du tillaga en hel lax för tacos finns ett recept här på temat pulled salmon. Helena har även ett par guldtips här om fisktaco.
Är svag för den här burken med röd jalapenos och ananas. Så GOD till just fisk och skaldjur med tacostema. Lite mildare och sötare än den vanliga gröna.
Fisktacos med räkor och avokado
En monteringsskiss.
- små fajitasbröd. Vi har nästan alltid bakade med majsmöl. Pga glutenfritt och även godast.
- Krispiga salladsblad. Håller ihop allt.
- Panerad fisk. Jag tillagar i ugnen medan jag sitter och jobbar.
- Räkor. Små tråkiga från frysen får lite limejuice över när de har tinat.
- Skivade rädisor
- Skivad avokado
- Jalapenos. Gärna burken ovan med röd chili och ananas.
- Ringa över majonnäs och sriracha
Lämna en kommentar