(förra) Veckan som gick

Och nu är vi lediga! Hurra! Hur underbart att ändå få säga SOMMARLOV högt. Och SEMESTER. Nu börjar en rolig turné runt England. Håll ett öga på Istagram så kanske det kommer lite glimtar. Är så otroligt pepp för en roadtrip nu.

Hemma på vår pub.

Veckans middag

Måndag: Rester från helgen. Hurra för minimalt matsvinn + att alla blev nöjda.

Tisdag: Återkommande favorit från vår köttdeli. Deras ”fire cracker chicken”. Coleslaw och sallad till.

Onsdag: Skafferirensning. Bland annat ugnsrostad butternutsquash med vitlök och tajin som toppades med smulad fetaost och puylinser sista minutrarna i ugnen. Lite vitlöksfrästa champinjoner med persilja. Handlade lite på köttdelin igen. Någon slags färspuck fylld med bbq-sås inlindad med bacon. Gissar att det är det som även går under namnet beer can burgers? Plus hummus.

Torsdag: Fish and chips. Från den lilla trucken som säljer kommer på torsdagar i byn. Kön är alltid lång…

Fredag: Maken åt ute med vänner. Ett barn iväg hos en kompis. Vi andra åt pasta.

Lördag: Jag var iväg på middag. Familjen hämtade fish pie och cottage pie från vår deli.

Söndag: Middag på vår pub. För att fira l-e-d–i-g-t. Åt svärdfisk.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.