Veckan som gick
Happ. Höst. Helt ok ändå. Toppade veckan med en sen lördagkväll på Gröna Lund.
VECKANS MIDDAG:
Måndag: Förra veckans långkokta chilli med bakad potatis och riven ost. Scrolla ner här för receptskiss. Bönsalsa som vego.
Tisdag: Höstens första kantareller. Glutenfri pasta. Smörstekta kantareller åker ner i grädde och toppades med lite timjan oh rosmarin. Toppade med riven västerbottensost. Plus stekta salcicciasmulor till de som ville.
Onsdag: Maken gjorde så GOD tandoorikyckling. Ris. Inte-riktigt-aloo-gobi. Sallad. Raita. Mango chutney. Limepickles.
Torsdag: Fisksoppa med saffran och räkor. Ungefär så här.
Fredag: Jag pep iväg på fest. Familjen hemma hade chili hot dogs.
Lördag: Sen lunch / tidig middag på Phils burger.
Söndag: Osso buco med saffransrisotto och gremolata. Polentakaka till efterrätt.
Lämna en kommentar