Veckan som gick
Den här veckan peakade nog redan i måndags när jag var på Operan.
Veckans mest efterlängtade beställning var helt klart höstlådan från Vinlådan.
Måndag: Färsk ravioli med svamp på di Sotto. Familjen hemma åt glutenfria gnocchis med eller utan chorizo.
Tisdag: Pannbiff med löksky. Kokt bryssellål. Picklad gurka. Rårörda lingon. Potatis. Sojabollar som vego. Så himla gott ändå. Måste göra oftare.
Onsdag: Laxsoppa med kräftstjärtar, dill och potatis.
Torsdag: Restfest! Två åt soppan från kvällen innan (nöjda). En åt en superpimpad gröt innan träningen (nöjd). Två delade på thai-hämtmat (nöjda).
Fredag: pizza. Provade färsk glutenfri deg från Pop! Bakery. Helt ok.
Lördag: salcicciaburgare / halloumiburgare. Red velvet cake till efterrätt.
Söndag: Boeuf bourguignon. Potatispure. Stekt strimlad savojkål. Plus äppelpaj,
Lämna en kommentar