Veckan som gick
Höstlov – check. Vi har vart hemma. Fikat oss runt västerort. Cyklat. Bakat. Städat. Sovit. Kommit kapp.
Måndag: Laxpudding. Herregud vad gott. Borde laga oftare.
Tisdag: Thaigryta med kokosmjölk osv. Vego eller kött. Ris.
Onsdag: Restfest. Halva styrkan åt laxpudding och andra halvan thai.
Torsdag: Söndagens köttgryta återuppstod med potatispuré, rödbetor, pepparrot + kokt broccoli och morötter.
Fredag: Maken pep iväg till Kötthallen i Barkarby och kom hem med apdyr entrecote. Som var fantastisk. Med bearnaise, ugnsbakade tomater och klyftpotatis. Plus ostgratinerad portobellosvamp som vego.
Lördag: Vietnamesiskt på Eatnam. Återkommer om det i annat blogginlägg.
Söndag: Lasagne. En riktigt old school – “bebisvarianten” som barnen kallar den eftersom det är köttfärsröra, bechamel och mozzarella utan krusiduller. Och exakt vad de önskade. Plus en vegovariant med tomatsås, bechamel, mozzarella och broccoli/paprika. Ruccolasallad.
Lämna en kommentar