Veckan som gick
Veckan bjöd på en rolig kväll på Folkoperan. Såg Così fan tutte. En fin vegolunch på Åkeshofs slott. AW med vänner. Simtävling. Idag rundar vi av med middagsgäster som vi inte har träffat sen före pandemin. Åh vad det är skönt att kunna göra normala grejer igen.
Måndag: Vego: quinoasallad med brysselkål, gulbetor och grönkål. Kryddig morotspuré. Fetaoströra. En riktig pangmiddag gjord på enbart rester.
T.sdag: Bakad potatis. Long time no see! På bästa brittiska vis – Heinz vita bönor i tomatsås, tärnad finbacon. Riven cheddar. Plus jalapenos. Precis vad som behövdes en sån där usel kväll när vinterskitvädret började om.
onsdag: Middag på Folkbaren innan operan: röding, forellrom, blå musslor, betor, vitvinsås och potatispuré. Blev en del bubbel.
Torsdag: Reuben sandwich + toast med getost beroende på preferens.
Fredag: Lite olika utfall här. Jag och maken pep iväg på AW med minstingen. Delade på småplock. Tonåringarna försvann iväg till Brödernas för glutenfria burgare.
Lördag:koreanska kycklingburgare. Sötpotatis-fries. Veckans godaste middag.
Söndag: en gigantisk Sunday roast med vänner.
Lämna en kommentar