Veckan som gick

Det blev en påsklovsvecka på hemmaplan. Bra så.

Påsklovsbakning.

Måndag:  Minstingen lagade vietnamesiska köttbullar + risnudelsallad. Tofu som vego. 10/10 är den bästa sammanfattningen.

Tisdag: Äldsta barnet lagade röd curry med räkor + ris. 10/10 här med.

Onsdag: Här lagade mellanbarnet middag. Carbonara med saliccia. Röstade in veckans tredje 10:a.

Torsdag: Barnen lagade fajitas med vanligt upplägg. Maken och jag gick gick ut och åt middag.

Fredag: lammfilé, glutenfri couscous med grillade grönsaker, hummus, baba ganoush. Ajvar. Plus turkish delight från Matvärlden – alltid så goda.

Lördag:  En massa smårätter med påsktema. Två sorters sill med fröknäcke. Denna paj som portionsformat. Laxtartar på salladsblad. Pyntade ägg. Sparristartlette. Ljummen sallad med ugnsbakade rödbetor och tomater med senapsdressing. Key lime pie. Sedan matkoma.

Söndag: Rester från fredagen. Plus lite kyckling. Gott pitaliknande bröd från Matvärlden. Plus – marängdessert med blåbär, banan, vispgrädde och dulche de leche.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.