Veckan som gick

Sommarlovet började med ett par dagarMöja med tonåringarna. Medan minstingen var på Barnens ö och maken jobbade hemma. Haft Möja på min önskelista länge och det var precis så mysigt och fint och härligt som jag hoppades. Så här kan jag börja varje sommarlov. Åh det här gör vi om. Och gärna längre.

Måndag: pizza på Hamnbaren på Möja. Här finns glutenfria pizzor!

Tisdag: Aborre med gurkyoghurt och nypotatis på Wikströms fisk på Möja. Nästan allt glutenfritt på menyn!

Onsdag: Bun cha hio – nudlar med friterade vårrullar – på Eatnam vid Odenplan. Också bra ställe för glutenfritt, typ nästan allt är på menyn.

Torsdag: Grillade fläskkarre och någon slags grilloumi. Plus det som har blivit sommarens vego på grillen, ”bbq ratatoille” – så gott. Grillade grönsaker som sedan läggs i en parmesandressing. Plus rucola.

Fredag: Grillade med indiskt tema. Typ tandorimarinerad kyckling. Paneer. Någon slags aloo gobi.

Lördag: Lammburgare med fetaost, grilladp paprika och ajvar. Sjukt god. Cookie-kladdkaka.

Söndag:  grillade lammentrecote + ”någon slags italiensk sallad”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.