Veckan som gick
Ok det blev varmt. 35 grader. Två av tre barn har jobbat. Maken har jobbat och jag har gömt mig i växthuset. Också en vecka.


Måndag: vego-curry med kikärtor och sötpotatis. Ris. Premiär för nyköpt riskokare! Mango chutney. Kokos flakes.
Tisdag: Grillade lax med tajin + potatissallad med fänkål, sojabönor och bladspenat. Plus detta vin.
Onsdag: Pizza på grillen med en nyinköpt pizzasten. Ja nu när det är mer förvaring i köket kan det ha flyttat in lite grejer.
Torsdag: Nandos-tema på grillandet igen. Grillade kyckling och majskolvar, coleslaw mm. Ja och Nandos-sås då.
Fredag: Grillade kyckling och färsspätt + en massa grönsaker. Tabbouli. Baba Ganosh, Hummus. Ajvar. Pitabröd.
Lördag: 3/5 gick till Bromma Bistro. 2/5 hade en sen kväll på Grönan.
Söndag: uppsamlingsheat med rester från i fredags. Grillade lamm racks och halloumi. Glutenfri bulgur.
Lämna en kommentar