Veckan som gick
Tror det blev komfortmat hela veckan.


Måndag: Brittisk guilty-pleasure – bakad potatis med Heinz bönor i tomatsås, tärnad bacon och riven cheddar.
Tisdag: Restfest. Från söndagsmiddagen.
Onsdag: Spagetti bolognese. Tomatsås som vego.
Torsdag: En åt pasta innan träningen. En åt på jobbet. Övrig tre gick till Bromma Bistro. Bookie toast för min del.
Fredag: En åt på stan innan bion. Vi andra hade pizza. Min med gula kantareller, tärnat rökt sidfläsk, tomatsås, rödlök och västerbottensost.
Lördag: En var iväg på ett extrajobb. En var på kalas. Vi andra tre åt hamburgare med västerbottensost.
Söndag: Makens outtröttliga intresse för söndagsmiddag resulterade i lågtempad fläsksida som vart i ugnen sedan kvällen innan. Bräserad spetskål. Amandinepotatis i airfryern. Någon slags rotmos. Skysås. Plus grönkålschips i airfryern – smidigt! Rundade av veckan med en Almondy.
Lämna en kommentar