Veckan som gick
Glömde uppdatera igår kväll. Blev inte så mycket bloggat denna veckan på grund av trassel med wordpressappen. Men här kommer förra veckans snaps.






Måndag: Vego! Potatissoppa med libbsticka. Varma ostmackor.
Tisdag: Här blev det visst mer potatis och vego. Hemgjorda potatisbullar, ett gäng grönsaker + blåmögelostsås. En restfest som helt ekelt gick hem.
Onsdag: Lammfärsbullar, tomatsås med saffran, bulgur med brysselkål och hasselnötter.
Torsdag: DINK-middag när båda tonåringarna inte är hemma: färsk ravioli med tryffel, tomatsås med basilika, salcicciabollar och parmesan. Hittade även vitlöksbröd i frysen som fick lite extra mozzarella i ugnen. Ruccola.
Fredag: Dirty burgers. Denna var alldeles perfekt med karamelliserad lök, bacon, blåmögelost, vitlöksmajo och jalapenos. Som vego – portobellosvamp plus vegogrejerna ovan. Pommes i airfrysen.
Lördag: 2 hämtpizzor. Urgoda oliver från Hötorgshallen. Serranoskinka. Grissinis. Sallad. Chokladfondant.
Söndag: Middag på Astrids.
Lämna en kommentar