Veckan som gick
Adventspepp? Ja lite. Dricker glögg. Kollar julkalendern. Förtränger julklappar. Preppat rocky road. Bakat snökakor. Plus glutenfria saffransbullar. Och lyckas inte ladda upp en enda bild.
Måndag: Sweet and sour pork. Ris.
tisdag: Bröllopsdag. Firade med en överbliven fish pie från i söndags. Plus en alldeles för ekig chardonnay som inte passade till.
onsdag: Spenatvåfflor. Med rökt lax och räkor. Smetana och avokado. Plus riven pepparrot.
torsdag: Fortsätter traditionen med färsk ravioli, tomatsås, riven parmesan och ruccola. Bästa torsdagsmiddagen.
fredag: Fantasin tröt lite här. Steak och fries. Håhå lätt hänt trötta fredagar.
lördag: Porchetta sandwich med chimichurri, ruccola och dijonsenap. Falafel som vego. Glutenfritt bröd från Gullegården.
söndag: Indisk hämtmat.
Lämna en kommentar