Veckan som gick
Måndag: Vego! Rotsellerisoppa. GOD. Ostgratinerade toasts.
Tisdag: Restfest. Pyttipanna på söndagens stek. Stekt ägg. Skivade rödbetor.
Onsdag: Vego! Curry, en variant med tofu, kikärtor och spenat. Ris. Pickles. Mango Chutney. Ett gäng nya matlådor till frysen.
Torsdag: Jag åt på Operakällarens bakficka. Maken hade Torsdagspastan med minsta. De andra två har jag inte riktigt koll på.
Fredag: Äldsta barnet åt på jobbet. Vi andra åt Steak and Chips.
Lördag: (glutenfri) panerad kyckling i ciabattabröd. Med coleslaw, ruccolasallad och srirachamajo.
Söndag: ett mellanting av kålpudding och köttfärslimpa. Ugnsrostad potatis. Haricot verts. Sjukt gott. Ärtbollar som vego.
Lämna en kommentar