Veckan som gick
Måndag: Potatis-och-purjolökssoppa.
Tisdag: Jag var på Omino på Rörstrandsgatan. Övriga hemma åt lite rester från söndagsmiddagen plus rostad potatis i airfryern.
Onsdag: Jag åt på kvällsmöte på jobbet. Lite blandat från Cajsa Warg. Övriga hemma åt thai-röd–curry-med-räkor. Liknande recept finns här.
Torsdag: Äldsta åt på jobbet. Mellersta åt en stor tallrik pasta vid fyratiden innan långt träningspass. Så vi åt Torsdagspastan. Färsk ravioli med god slarvig sås med salsicciafärs och tomater. Plus riven parmesan. Liknande recept finns här.
Fredag: Entrecote, amandine-potatis i ugnen, dijonsenap och rucolasallad med parmesan. Plus gratinerade champinjoner och ugnsbakade tomater. Äldsta åt på jobbet.
Lördag: Äldsta åt jobbet. Mellanbarnet var iväg hos en kompis. Minsta lagade en nachoplåt med pulled pork och massa toppings.
Söndag: Äldsta tog sig an en ny hedervärd uppgift. Klassisk engelsk fish pie. Skissen från maken gick alldeles utmärkt och vi kan härmed meddela att det fantastiska familjereceptet går tryggt vidare till nästa generation. Hatten av.
Lämna en kommentar