Veckan som gick


Måndag: Hittade en glömd långkokt chili på högrev i frysen. Perfekt till bakad potatis. Plus riven ost och jalapenos.
Tisdag: Maken var ute på middag. Vi andra åt wraps med rökt lax, bladspenat, stekt sparris, ärtguacamole, strimlad paprika och fetaoströra med gräslök.
Onsdag: röd thai-curry med kött. Plus en variant med räkor som icke-kött.
Torsdag: Bao buns med toppings för mig, maken och yngsta. Äldsta jobbade och mellan svängde ihop en glutenfri pasta innan träning.
Fredag: Typ blandat grillat kött, halloumi och majskolvar, somrig sallad typ och potatissallad.
Lördag: Hämtade 2 finpizzor. Stärkte upp med lite chark, oliver och crostinis med tapenade.
Söndag: Mer grillat med färsspett. Typ ungefär så här. Grillade grönsaker åkte ner i en (glutenfri) bulgursallad. Plus ajvar och hummus.
Lämna en kommentar