Veckan som gick

 

Tröttnar aldrig.
Tröttnar aldrig.
God middag.
Bästa tiden.
Ny favorit.

Måndag: Vegosallad med fetaost och bönor + massa grönsaker.

Tisdag: Mer sallad. Vietnamesisk nudelsallad. Toppad med grillat kött som tillbehör.

Onsdag: Jag åt smörrebröd och blåbärsbullar från Haga Bageri på jobbet. Familjen hade kycklingspett med jordnötssås.

Torsdag: Fisksoppa med vitlöksbröd.

Fredag: Maken och jag åt middag på Grand Hotel. Barnen hämtade sushi.

Lördag: bulgogibiff på grillen. Kimchi-potatissallad. Rödkålssallad. Gouchang-tofu som vego.

Söndag: Grillade korv och fläskkarre. Vanlig sallad. Bönsallad. Coleslaw med rödbetor. Plus sidorätt med tofu. Det blev för övrigt en himla massa rester.  Årets första rabarberpaj med vaniljsås.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.