Veckan som gick

Ingen sommar utan räkmacka. På Vetekatten.
Lördagslunch.
Syrligt. Bubbligt. Alkoholfritt.

Måndag: Hemtrillade köttbullar, gräddsås, lingonsylt, inlagd gurka och potatispuré.

Tisdag: De två äldsta jobbade. Vi andra tre åt ”burgare” med bulgogimarinerad pulled pork, kimchi-coleslaw, kewpie-majonnäs och sriracha. Plus sötpotatisfries i Airfryern.

Onsdag: Äldsta jobbade. Wok + ris. Med strimlad fläskkarré och broccoli. Kanske veckans godaste middag.

Torsdag: Äldsta jobbade. Salcicias med potatissallad.  Sallad. Stekta spetspaprikor.

Fredag: Äldsta jobbade. Biff till middag. Pommes i Airfryern. Ugnsbakade tomater och gratinerade vitlökschampinjoner. Rucola med parmesan.

Lördag: Äldsta jobbade. Maken och jag åt en sen lunch på Svartsjö Slott och hoppade middagen. Övriga två hade hämt-sushi.

Söndag: Alla lediga. Åt på bistron. Pizza för min del.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.