Veckan som gick



Måndag: Hemtrillade köttbullar, gräddsås, lingonsylt, inlagd gurka och potatispuré.
Tisdag: De två äldsta jobbade. Vi andra tre åt ”burgare” med bulgogimarinerad pulled pork, kimchi-coleslaw, kewpie-majonnäs och sriracha. Plus sötpotatisfries i Airfryern.
Onsdag: Äldsta jobbade. Wok + ris. Med strimlad fläskkarré och broccoli. Kanske veckans godaste middag.
Torsdag: Äldsta jobbade. Salcicias med potatissallad. Sallad. Stekta spetspaprikor.
Fredag: Äldsta jobbade. Biff till middag. Pommes i Airfryern. Ugnsbakade tomater och gratinerade vitlökschampinjoner. Rucola med parmesan.
Lördag: Äldsta jobbade. Maken och jag åt en sen lunch på Svartsjö Slott och hoppade middagen. Övriga två hade hämt-sushi.
Söndag: Alla lediga. Åt på bistron. Pizza för min del.
Lämna en kommentar