Veckan som gick

Lila blomkål på gång.
Nagabs Kitchen igen 😍
Återkommande favorit.

Måndag: Bakad potatis + tonfiskröra med jalapenos.

Tisdag: Kyckling med tikkamarinad. Vego-curry. Ris. Sallad med någon slags  ”indisk” dressing.

Onsdag: Ett barn hängde på bio i Rålis. Ett jobbade. Övriga åt grekisk sallad med toppad med fläskkarré.

Torsdag: Ett barn sov borta. Övriga åt den här återkommande favoriten.

Fredag: Ett barn jobbade. Vi övriga hade steak&fries.

Lördag: Här ändrade vi upplägget ett antal gånger. Slutade med att jag pep i väg på middag och övriga lagade burgare.

Söndag: Sunday roast.

5 kommentarer

  1. Eva

    Mmmmmmm Lidl……………….😀. Italienskt tema nästa vecka………

    1. Elin

      Åh är det denna vecka?! vad är det jag ska bevaka? Jag kan svänga förbi dem på imorgon!

  2. Eva

    Kollade nu och det kanske inte är den matigaste veckan, värd en omväg. Jag kommer satsa på sardellerna, glassen och marmeladen. https://www.lidl.se/c/destination-italien/a10026875?channel=store&tabCode=Current_Sales_Week

    1. Elin

      guldtips! vad tror du om pistagekrämen? Hoppas de har amarettikakor också, typ alltid glutenfria och löjligt goda.

      1. Eva

        Jo krämen är jag nyfiken på, får kolla innehållsförteckningen innan jag köper. Har gjort väldigt god glass med pistagekräm,,,,,,för oss som har långt till Ålsten. Kakorna har jag inte prövat, tack för tips!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.