Veckan som gick
Måndag: Bakad potatis + tonfiskröra med jalapenos.
Tisdag: Kyckling med tikkamarinad. Vego-curry. Ris. Sallad med någon slags “indisk” dressing.
Onsdag: Ett barn hängde på bio i Rålis. Ett jobbade. Övriga åt grekisk sallad med toppad med fläskkarré.
Torsdag: Ett barn sov borta. Övriga åt den här återkommande favoriten.
Fredag: Ett barn jobbade. Vi övriga hade steak&fries.
Lördag: Här ändrade vi upplägget ett antal gånger. Slutade med att jag pep i väg på middag och övriga lagade burgare.
Söndag: Sunday roast.
Eva
Mmmmmmm Lidl……………….😀. Italienskt tema nästa vecka………
Elin
Åh är det denna vecka?! vad är det jag ska bevaka? Jag kan svänga förbi dem på imorgon!
Eva
Kollade nu och det kanske inte är den matigaste veckan, värd en omväg. Jag kommer satsa på sardellerna, glassen och marmeladen. https://www.lidl.se/c/destination-italien/a10026875?channel=store&tabCode=Current_Sales_Week
Elin
guldtips! vad tror du om pistagekrämen? Hoppas de har amarettikakor också, typ alltid glutenfria och löjligt goda.
Eva
Jo krämen är jag nyfiken på, får kolla innehållsförteckningen innan jag köper. Har gjort väldigt god glass med pistagekräm,,,,,,för oss som har långt till Ålsten. Kakorna har jag inte prövat, tack för tips!