Veckan som gick
Måndag: Vego! Potatis-och-purjolökssoppa. Med hemodlad purjo. Plus ost-toast.
Tisdag: Steak sandwich med fläskkarré och gula kantareller. Plus glutenfri vegovariant.
Onsdag: Någon slags vego-curry med sötpotatis, spenat och kikärtor. Plus ris. Lika med massa matlådor till frysen.
Torsdag: Jag åt pasta med dovhjortsragu och Karljohanssvamp på Capri Due på Tomtebogatan. Plus hasselnötsmousse. Familjen hemma åt tonfiskpasta.
Fredag: Två barn jobbade. Övriga tre pep iväg till Tunnlandet vid Brommaplan för bästa fredagsupplägget. Ungefär så här .
Lördag: Två barn var borta på middag. Övriga tre hämtade middag från Niwabs Kitchen.
Söndag: Stek med tillbehör: ugnsrostad potatis (eller ja i Airfryern, gratinerad blomkål med purjolök från egenodlat. Hemkokt äppelmos. Skysås med cider. Plus morötter, palsternacka + grönkål. Skysås.
Lämna en kommentar