Veckan som gick

Min måndag. Friterad kyckling i koreansk sökstarkklibbig sås. Fint.
Min fredag. Torskrygg. Hummersås. Lite räkor. Potatispuré. Bra.
Min lördag. Rilette som förätt. En favorit!

Måndag: Sista dagen på jullovet. Äldsta jobbade. Mellanbarnet  lagade  ”airfryer-friterad” kyckling med koreansk sås och ris. Så otroligt gott. Recept från  pinterest som jag behöver skriva ner vid tillfälle.

Tisdag:  Palsternackssoppa.

Onsdag: Äldsta jobbade. Maken strimlade upp söndagens lammstek med skysås och grön ärtor. Kålrotsgratäng.  Vitlöksfräst brysselkål. Klyftpotatis i airfriern.

Torsdag: Bakad potatis med tillbehör.

Fredag: Maken och jag gick ut på middag. Barnen hemma åt fish and chips.

Lördag: Jag åt middag på Oxenstiernan innan Moulin Rouge. Hjälp vad bra, Båda alltså.

Söndag:  Maken lagade saffransrisotto och något italienskt kött jag redan glömt namnet på, typ lövbiffrullader med massa god fyllning, åh heter vad?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.