Veckan som gick
Måndag: Sista dagen på jullovet. Äldsta jobbade. Mellanbarnet lagade ”airfryer-friterad” kyckling med koreansk sås och ris. Så otroligt gott. Recept från pinterest som jag behöver skriva ner vid tillfälle.
Tisdag: Palsternackssoppa.
Onsdag: Äldsta jobbade. Maken strimlade upp söndagens lammstek med skysås och grön ärtor. Kålrotsgratäng. Vitlöksfräst brysselkål. Klyftpotatis i airfriern.
Torsdag: Bakad potatis med tillbehör.
Fredag: Maken och jag gick ut på middag. Barnen hemma åt fish and chips.
Lördag: Jag åt middag på Oxenstiernan innan Moulin Rouge. Hjälp vad bra, Båda alltså.
Söndag: Maken lagade saffransrisotto och något italienskt kött jag redan glömt namnet på, typ lövbiffrullader med massa god fyllning, åh heter vad?
Lämna en kommentar