Veckan som gick
Måndag: Två barn jobbade på kvällen. Övriga tre gick ut och åt italienskt. För min del – kalvköttbullar, burrata, tomatsås och färsk tagilatelle. Åh det borde vi verkligen äta hemma någon dag.
Tisdag: En plåt med kyckling, skivad chorizo, potatis, svarta oliver och citron i ugnen. Ja ibland äter vi detta en gång i veckan. Men ingen tröttnar på upplägget-
Onsdag: Fläskkarré, gröna ärtor, creme-fraiche-stuvad purjolök, och potatis.
Torsdag: Restfest!
Fredag: Hamburgare. Toppade med hemkokt habanero-och-bacon-marmelad och Emmentaler.
Lördag: Quesadillas med kyckling och svarta bönor + tre såser.
Söndag: Sunday roast. Fläskfile i ugnen med hemkokt öppelmos, ugnrostad palsternacka och morötter, skysås, ostgratinerad blomkål, potatis i Airfryern.
Lämna en kommentar