Veckan som gick

Fin lunch med falafel på Yalla! i Vällingby.
Är det nu vi köpte ett belgisk våffeljärn?

Måndag: Veckans soppa – blomkålssoppa.

Tisdag: Kyckling och lammkorv. Plus stor sallad med 3 sorters bönor.

Onsdag: Fisk i ugnen med hackat kokt ägg och currysås. En riktig favoriträtt där man lätt tar tre portioner. Potatis. Kokta morötter, haricot verts och ärtor.

Torsdag: Familjen åt ”sweet and sour pork”. Jag åt en kikärts-bowl på Rebel Kitchen, innan stand-up vägg-i-vägg.

Fredag: Entrecote. Pommmes i fryern. Tomater och champinjoner i ugnen. Bea!

Lördag: Två barn jobbade och åt på jobbet. Övriga tre landade på Brödernas. Belgiska våfflor med kyckling, bacon och  chipotlemajo.

Söndag: Fördrink på Villa Dagmar. Studentskiva på Kasai!  Sedan ett glas vin på Tyge & Sessil – innan vi kröp hem igen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.