Våfflade potatisbullar med lax och parmesankräm

Det här går fort. Och smidig genväg för middag om man inte har tillgång till spis. Lånade receptet rakt upp och ner från recept.se. Tänker att dessa tillbehör passar fint om man vill. Eller dessa. Snabb sommarmat oavsett.

Våfflade potatisbullar med lax och parmesankräm

En monteringsskiss.

  • Tina köpta (glutenfria) potatisbullar en kvart i rumstemperatur.
  • Förbered en röra med 2 dl creme fraiche, ett par matskedar fint riven parmesan, en hackad vitlök + salt och peppar (förvaras kallt om den görs i förväg).
  • Grädda potatisbullarna med smör tills de blir frasiga.
  • Toppas med röran, rökt lax och finklippt gräslök.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.