veckan som gick
Måndag: Första veckan på Sommarlovet och all middagsplanering har redan har havererat! En kvar i Spanien. En var på Texas Long horn. En jobbade. Jag åt söndagens fisksoppa. Barnet som var hemma gjorde pasta på salciccia, stracciatella och tomatsås. Alla vinnare tänker jag?
Tisdag: En hade kompismiddag i växthuset. En fortfarande i Spanien. Övriga pep i väg till Bistron. Jag åt sommarens sista svamptoast, eftersom menyn byts ut nu.
Onsdag: Chicken BLT. Plus lite chips. Så gott. Ska skriva ner en monteringsskiss vid tillfälle.
Torsdag: Tre sorters korv på grillen. Potatissallad. Vanlig sallad.
Fredag: Tre varianter på grillat kött, (glutenfritt) majsbröd, pit beans, majskolvar med lime och parmesan + mac and cheese. Plus en gigantisk pavlova.
Lördag: Ett barn jobbade. Vi andra åt gårdagens kött i burgarbröd med coleslaw.
Söndag: Fisksoppa. Ny söndagsgrej? Varianten med kokosmjölk och chili, lite svennifierad thai?
Lämna en kommentar