Veckan som gick

God sås-dipp-röra att kopiera hemma.

Måndag: Salciccias. Ugnsrostad potatis med rosmarin.  Kålslaw med sommarkål och gräslök. “BBQ pit beans” från lördagsmiddagen.

Tisdag: Lite blandat utfall. Två åt på jobbet. En åt rester. Två åt färsk tortellini med röd pesto, salciccia, soltorkade tomater och burrata.

Onsdag: Cesarsallad. Kyckling-bacon-ägg-varianten.

torsdag: tidig middag på Svartsös bryggcafe.

fredag: Pasta “hemma” på vandrarhemmet på Svartsö. Inte helt olik den vi åt i tisdags. Sommar osv.

lördag: Pinsa. Plus nybakad banankaka.

söndag: Pasta igen. Med räkor, citron och grädde.Jordgubbar till efterrätt. Sommar osv.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.