London: tillbaka till Honest Burgers

Har precis haft några dagar i London med mellanbarnet. Numer 16 år. Har bott fint. Promenerat massor. Och ätit massor av god mat.

Första kvällen åt vi på Honest Burgers. Det är verkligen en favorit vi gärna återvänder till och vi åt otroligt goda burgare även denna gång. Det är sällan jag äter burgare ute, skyller på att maken gör så goda burgare och hatar att äta något som inte är minst lika bra on jag äter ute.

Honest burgers är dock alltid bra tycker jag och en kul detalj på menyn är att varje restaurang i kedjan har en egen signaturburgare. Den här kvällen promenerade vi upp till Baker Street och de gör en otroligt god med lokal ost, pancetta, karamelliserad lök och vitlöksmajo. Är även förtjust i att pommes alltid serveras med rosmarin.

En till bra sak. De är så himla bra på glutenfritt. Det finns inget gluten i fritöserna eller i någon panering. Så har man celiaki är det fritt fram att äta av till exempel deras frasiga friterade lökringar. Eller som nedan, deras friterade kycklingvingar. Typ mycket sällan man springer på. Så rekommenderar alltid Honest Burger om man har  celiaki och vill äta goda burgare i ffa London. Vi har även vart på den i Brighton.

Ingen överdrift att vi var mätta efter den här middagen. Sen tog vi en omväg hem via Waitrose för att köpa efterrätter till tvn på hotellrummet. Det är också ett återkommande favoritupplägg när vi är i London.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.