Veckan som gick

Bulle med kanderad bacon. Från Ferms Bakery.

Måndag: Höstens första omgång av Nikkaloukktasoppa.

Tisdag: Maken var ute på middag. Vi andra hade en variant på tacosallad. Med kyckling, sötpotatis, svarta bönor osv.

Onsdag:  Revbensspjäll. Potatissallad. Esquites.

Torsdag:  Kylskåpsrensning: kycklinglår och lammkorv. Potatissallad från kvällen innan. Sallad från tisdagen.

Fredag: Hamburgare.

Lördag: Nytt långkok av chili med högrev (och ett gäng lådor till frysen). Pommes i airfryern. Jalapenos. Gräddfil. Riven ost.

Söndag:  Sensommarsol fick oss till Bistron. Falafelsallad för min del.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.