Veckan som gick

Gratinerade ostron med pata negra, tomater och sherrymajonnäs.

Måndag: Broccolisoppa.

Tisdag: Strimlad fläskkött med sötsursås. Varianten med ananas. Ris.

Onsdag: En plåt med rotfrukter och grönkål i ugnen. Strösslade över granatäppelfrön och halloumitärningar. Avokadodressing.

Torsdag: Jag och maken var på Rolfs Kök. Barnen hämtade sushi.

Fredag: Förra veckans långkokta chili återuppstod med tjocka pommes + toppings. Plus kycklingvingar med bulgogi.

Lördag: Bao buns. Med långkokt fläskkött, skivad salladslök, picklad morot och rättika, kewpie och sriracha.

Söndag: Sunday roast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.